lauantai 13. syyskuuta 2014

Pizzaa automaatista

Viimeviikon torstaina tuli kokeiltua ensimmäistä kertaa pizza-automaattia…  Jep, tiedän, ettei sellaisesta mitään gurmeeta saa, mutta pitää sitä kokeilla, että tietää sitten mistä puhuu ja kirjoittaa.  Ja viereisellä pizza-autolla oli jonoa niin paljon, ettei viitsinyt jäädä tihkusateeseen odottelemaan.

Automaatista saa neljää erilaista pizzaa ja toiminta on yksinkertaista; valitset pizzan, kerrot haluatko sen kuumana vai kylmänä ja maksat.  Otin kana-currypizzan kylmänä, kotiuunissahan se lämpenee nopeasti.  Hintaa tälle tuli 11 euroa, saman muutkin pizzat maksavat koneessa.  Ja sieltä putkahti ulos pahvinen pizzalaatikko, jossa oli alumiininen kannellinen vuoka.

Ja eikun kotiin ihmettelemään.  Sisällä vuoassa oli vaalea, valmiiksi paistettu pizza, joka ei tosiaan tarvitse muuta kuin lämmityksen.  Mausta nyt ei voi muuta sanoa, kuin syötyä se tuli, jonkinlainen erittäin mieto curryn maku siellä oli, kullä sitä sai itse tuunata lisää, että sen sai maistuvaksi.

Mutta, kelvollinen tapa pikaiseen nälän poistamiseen ja pikaiselle puistopiknikille.  Tosin pizza-autosta saa kyytipojaksi olutta, mitä tämä automaatti ei taas tarjoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti