torstai 15. helmikuuta 2024

Aikaa on vierähtänyt (taas)

Aika kuluu ja asiat muuttuvat.  Tämä on elämän tosiasia, johon voi vaikuttaa omilla teoillaan ja valinnoillaan.  Tällä hetkellä ei ole matkailuautoa enää, ja asuinmaakin on vaihtunut Suomeen. Tänään tapasin kaupungilla retkeilyautolla liikkeellä olevan pariskunnan ja jäin tapani mukaan suustani kiinni kertomaan ja vertailemaan omia kokemuksiani.

Tuli mieleen kaikki ne reissut, mitä aikoinaan tein Euroopassa ja mainostin tätä juttukokoelmaanikin heille. Ja tännehän on nyt tultava tekemään päivitys, ettei tämä jää ihan unholaan.

Mutta tuntuu täällä edelleen käyvän lukijoita, jos tuohon statistiikkaan on luottamista :



Olen yllättynyt, kuinka paljon tässäkin kussa on ollut kävijöitä, vaikka ollaan vasta puolessa välissä helmikuuta!  Toivottavasti näistä jutuista on iloa ja tietysti hyötyä lukijoille.  Jos kysymyksiä herää Euroopan asioista, niin olen valmis hakemaan/antamaan vastauksia, laittakaa viestiä, niin lupaan päivittää blogia.

Hyvää kevään odotusta ja luonnikasta reissua kaikille!

2 kommenttia:

  1. Hei, kiitos vinkistä reissublogiisi. Täällähän on juttu pokineen, joten lukuaikaa täytyykin varata runsaasti. Aurinkoista kevättä odotellaan, jotta Hymerikin pääsisi pienelle reissulle.

    VastaaPoista