keskiviikko 18. helmikuuta 2015

Jaro Kinnunen pistejohtajana Mikkelin SM-ralliin

Viikonloppuna pääsee seuraamaan taas SM Rallia.  Tässä Jarospeedin tiedote tulevasta:


Vauhdikas tervehdys kaikille,
tässä Jaro Kinnusen rallitiedote ja ohessa kuva Jarospeedin kuljettajakaksikosta (kuvaaja: Jani Kekoni).

Lisätietoja:
Jarno Saari
tiedottaja
0400 959 565
www.jarokinnunen.com
-------------------

Jaro Kinnunen pistejohtajana Mikkelin SM-ralliin

Tulevana viikonvaihteena koittaa Ralli SM -kauden toinen osakilpailu Mikkelissä. Jaro Kinnunen ja kartanlukija Mikael Korhonen starttaavat SM3-luokan pistejohtajina, kun alla on komea voitto Arctic Lapland Rallista.

Kauden avaus toi mukanaan Jarospeed -tiimille myös teknisiä murheita, kun aivan rallin lopulla auton sekventiaalinen vaihdelaatikko alkoi oikutella. Uusi vaihdelaatikko tilattiin Ranskasta, ja nyt takana on jo onnistuneet testit ralliautolla.

- Tuhannet kiitokset kaikille tahoille, jotka taloudellisesti auttoivat tuossa varsin hintavassa hankkeessa. Teidän avullanne mahdollistui osallistuminen Mikkelin osakilpailuun, Jaro Kinnunen kiitteli.

- Luottamus autoon on kohdallaan, kun takana on paljon kilometrejä tämän talven lumilta. Lähdin testitiellä heti vetämään täysillä ja kaikki sujui hienosti. Tuntuma ja fiilis ovat hyvällä tasolla.

- Kaksipäiväisessä Vaakuna-Rallissa lähden luonnollisesti ajamaan oman luokan voitosta. Nyt on erittäin hyvät lähtökohdat kilpailuun, Kinnunen jatkoi.

Kilpailu alkaa perjantaina 20.2. klo 19 alkaen, jolloin illan ohjelmassa on kaksi erikoiskoetta. Yötauon jälkeen lauantaina ajetaan täysi kilpailupäivä ja maalijuhlallisuudet alkavat klo 17.30 jälkeen Mikkelin torilla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti