perjantai 21. maaliskuuta 2014

Lisää pysäköintipaikkoja

Vaihtoehtoja pysähdyksille löytyy paljon.

park4night

park4night listaa ilmaiset yöpymisalueet ympäri maailmaa. Luettelossa on tällä hetkellä 11204 yöpymiseen soveltuvaa paikkaa, joka lähtöön...Ranska ja lähiympäristö

Aix en Provencen ympäristön paikat

Palvelu listaa kaikki paikat, jotka soveltuvat matkailuautolla yöpymiseen leirintäalueista julkisiin pysäköintipaikkoihin.  Käyttäjät ylläpitävät paikkalistaa, ja sekä Applelle, että Androidille on saatavilla sovellus, jonka kautta rekisteröitymisen jälkeen voi itsekin jakaa hyviä paikkoja.  Luonnollisesti datayhteys on oltava päällä, että saa kaiken hyödyn sovelluksesta. Paikat saa myös GPS POI listauksena TOM TOM:ille ja Garminille.

France Passion

Palvelu tarjoaa reilut 9000 matkaparkkia eripuolella Ranskaa noin parilla tuhannella tilalla.  Kyseessä on yksityisten maatilojen ja toimijoiden ketju, ja vierailusäännöt poikkeavat hieman totutusta.  Sisään pääsee ostamalla France Passion vuosijäsenyyden ja näyttämällä jäsenkortin paikalle saavuttaessa.  Ystävälliset sanat ja eleet ovat päivänselvyys ja muutenkin toiminta parkeissa menee täysin isäntäväen sääntöjen mukaan, jotka ovat tietysti  erilaiset paikoissa.  Lemmikkieläinten pitäminen parkissa on sovittava erikseen, samoin kuin vessan ja muiden mahdollisten palveluiden käyttö.  Yleensä tiloilla tuotetaan jotain, kuten viiniä, juustoa tms. ja suotavaa olisi ostaa myös jotain, mutta se ei ole pakollista.

Liityimme tähän palveluun tänä vuonna ja aiomme käyttää näitä kohteita, joten lisää tarinaa on tulossa niistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti