sunnuntai 21. joulukuuta 2014

Vaeltelua vuorilla

Sillä aikaa kun auto on huollossa, liikkuminen tapahtuu lähiympäristössä ja jalan...  Veimme Albinin vielä takuuhuoltoon, ennenkuin takuuaika menee helmikuussa umpeen.  Saadaan ainakin kattoluukkujen tiivistykset tarkistettua ja korjattua, yksi ikkuna oli tiputtanut vettä sisään ja sen myötä yksi seinäpaneli oli lattialta imaissut sitä alareunasta sisään ja vetänyt ryppyyn.  Nämä menevät siis takuun piikkiin uusiksi.  Säät olisivat suosineet automatkailua nyt joulun aikaan, pakkasesta ei juuri tietoakaan ja aurinkoista säätä joka päivä luvassa ainakin joulupäivään saakka!

Tänään kävin tekemässä parin tunnin lenkin "takapihallamme" Juran päällä, Col de la Faucillen hiihtokeskuksessa, jossa ei todellakaan hiihdetä nyt.  Lomailija ovat tulleet Pariisin suunnalta viettämään joulua tänne, mutta saavat tyytyä nousemaan kabiinilla ylös huipulle ja kävelemään siellä.  On vaihtoehtona tietysti kelkkarata, joka oli tänään suosittu harrastus.

Aurinko paistoi siniseltä taivaalta, pakkasta oli 1500 metrin korkeudessa pari astetta ja luonto näytti varjon puolella huurteiset hiutaleet, kun taas auringon lämpö sulatti maiseman vihreäksi!

Tässä kuvia täyttämään puuttuvat Joulukalenterin päivitykset!

Mikä nautinto juosta rinteillä!

Klassinen kuva, Lac Leman ja Mont Blanc

Jäiset oksat sulivat nopeasti auringon paahteessa

Ei oikein tunnu joulukuulta 1400 metrin korkeudessa

Jääkukka

Sai sitä sentään lumeen pari jälkeä

Julma metsästäjä vauhdissa

Missä ne kaikki hiiret ovat?
Kelkalla ylös ja alas

Ajanviettoa lumettomassa hiihtokeskuksessa, kävellään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti