maanantai 27. lokakuuta 2014

Ensimmäiset potkut foorumilta

Tällainen teksti hyppäsi aamulla eteen MuroBBS:stä:


Osallistuin kolmen keskustelualueen ketjuun; juustokeskusteluun, ajoneuvojen kamerakeskusteluun sekä matkailuautokeskusteluun ja ehdin kirjoittaa alta kymmenen viestiä, tietysti linkaten tähän blogiin.

Tässä blogissa on tarvikkeiden tuotemerkkejä, juustojen nimiä ja leirintäalueiden hintoja, jos nämä neuvot ja vinkit tulkitaan mainostukseksi, niin kaikki keskustelut foorumeilla ja blogikirjoitukset yleensä ovat tulkittavissa mainostukseksi.  Katsotaan nyt, josko MuroBBS:n ylläpito tarkentaa bannauksen syytä, eli mikä blogissani on tuomittu mainokseksi.

Yhtään rahaa en ole vastaanottanut/saanut kirjoituksistani tähän mennessä, mutta jos joku on halukas maksamaan, niin silloin etusivulla tullaan ilmoittamaan selvästi maksetut kirjoitukset.

4 kommenttia:

 1. Jos olet juuri rekisteröitynyt ja alat heti viljellä jotain urlia haluten saada kävijöitä blogillesi niin toki se haiskahtaa mainostukselle, vaikket rahaa siitä (välittömästi) saisikaan. Murossa ja miksei missä tahansa nettifoorumeilla on pidettävä tiukat säännöt ettei touhu villiinny..
  t. jyka, muroa vuodesta -99

  VastaaPoista
 2. Kiitos vastauksesta, "tiukkojen sääntöjen pitäminen" tosiaan haiskahtaa...

  Eipä tästä sen enempää.

  VastaaPoista
 3. Niin tarkennuksena, en ole siis muron moderaattori vaan normikäyttäjä

  t. jyka

  VastaaPoista
 4. Mielenkiintoista. Tuotemerkkien kertominen varmaa voidaan katsoa mainostamiseksi, mutta eihän nyt leirintäalueiden hinnat voi sitä olla?
  Itse otan taustamusiikin netistä paikasta mistä voi omaan käyttöön ottaa, mutta kaupallisiin tarkoituksiin ei saa käyttää eli en voi koskaan alkaa bloggaamisella rahaa tekemään. :) :)
  Eikö olisikin mukava saada ilmaisia lippuja nähtävyyksiin ja leirintäalueille? Monet oikeat blogaajat nykyään saavat kaiken maailman tavaraa, hotelli öitä ja matkoja.

  Mukavia reissuja teille! :)

  Toivottavat
  Suomalaiset Karavaanarit Maailmalla

  VastaaPoista